Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jov's CE Table v3 [AKTUALIZACJA] - ESP + Teleport Hack + Super Zoom

Sajjuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja do wersji V3!

Plik .rar zawiera cheata, info od autora oraz instalator programu Window Title Changer (do podmiany nazwy Cheat Engine)

W filmiku nie ma nic wspomnianego o SuperZoomie ze względu na to, że nie działa.

http://youtu.be/PZBdkb7jiJE

Cheat Engine

http://mirror1.cheatengine.org/download/d1/CheatEngine63.exe
https://www.virustotal.com/pl/file/9212494805c34327b9cb615f04dff6757f0e5763c9670c82a39f6a51fb2c17b0/analysis/1396451708/

Cheat

Skan
https://www.virustotal.com/pl/file/4028e76402c1af8573400e2e3dfa6b98b18d316f3621bca032fdc5923552c988/analysis/1397576172/

Cheat z MPGH autorstwa @1361622928-U485574.pngJov .

Link do profilu:

http://www.mpgh.net/forum/member.php?u=2406916

Jak korzystać z cheata?

1. Odpalamy ISS
  2. Odpalamy CE
  3. Włączamy program do zmiany nazwy innych programów.
  4. Zmieniamy nazwę Cheat Engine na Google Chrome.
  5. Włączamy Google Chrome (normalną przeglądarkę - ona musi być wyświetlona, nie schowana na pasku).
  6. Implementujemy cheata do gry i chowamy go do paska (nie może być to wyświetlone!)
  7. Klikamy - (przycisk na klawiaturze numerycznej) i cieszymy się cheatem.

NIE ODPOWIADAM ZA BANY, KTÓRE MOŻECIE DOSTAĆ :D

Jov'sCEv3.rar

4770714280454741315510.png
  • Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem tego cheata? to tylko ESP? czy jak bo jak się teleportujesz to widze że zostajesz w miejscu, albo ja już nie kumam

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Mamy ESP, które nam pokazuje graczy oraz teleport hacka, który teleportuje nas w górę i na dół. Dodam tylko, że jeśli się teleportujecie do góry, to na 2x większą odległość niż teleport w dół.

Uważajcie tylko na teleportowanie się pod ziemię, bo po ok. 5 sec jak pod nią będziecie, to wasza postać zginie :)

Opublikowano

W temacie: Nie polecam bo poleci szybko ban :) poza tym prócz ESP to hack ssie(używanie ESP na graczy w tej grze to jak jechanie w mc na nodusie, w lolu na bolu i w bf na aim/wh) no ale to jest forum MPC czyli taki lekki zbiór paru UNSKILL players :)

Poza tematem:

1.Sajjuk weź zainwestuj w lepsze mikro bo syczy

2.masz przegrane ~100godzin i gówno w inventory i na rank

3.Nazywasz typa który jest bambi(pewnie dopiero zaczął grać) debilem... a sam potrzebowałeś 12 naboi z M4 Semi zeby go zabić bo strzelałeś 2metry od niego...

Opublikowano

W temacie: Nie polecam bo poleci szybko ban :) poza tym prócz ESP to hack ssie(używanie ESP na graczy w tej grze to jak jechanie w mc na nodusie, w lolu na bolu i w bf na aim/wh) no ale to jest forum MPC czyli taki lekki zbiór paru UNSKILL players :)

Poza tematem:

1.Sajjuk weź zainwestuj w lepsze mikro bo syczy

2.masz przegrane ~100godzin i gówno w inventory i na rank

3.Nazywasz typa który jest bambi(pewnie dopiero zaczął grać) debilem... a sam potrzebowałeś 12 naboi z M4 Semi zeby go zabić bo strzelałeś 2metry od niego...

1. Nie podgłosiłem mikra ;D

2 + 3 - Bo to nie ja gram na tym koncie, tylko dałem je bratu, a gram sam od czasu do czasu :P

Co do cheata to znajomy już 2 tygodnie gra na tym i nic mu nie jest ;D

Opublikowano

Nie działa mi, gdy mam odpalone iss i odpalam tego czita nie mam w ce tego co ty tzn. "esp" i "teleport up/down".

Pomoże ktoś? i czy w ogóle ten czit działa po patchu 26 Marca.

Opublikowano

Odpal iss potem cheat engine i powinieneś mieć na dole w liście : ESP i TELEPORT.

Ten cheats wyszedł parę dni po patchu 26 marca,a więc jak najbardziej działa i jest niewykrywalny.

Opublikowano

Nie działa mi, gdy mam odpalone iss i odpalam tego czita nie mam w ce tego co ty tzn. "esp" i "teleport up/down".

Pomoże ktoś? i czy w ogóle ten czit działa po patchu 26 Marca.

Wszystko jest wyjaśnione w filmiku.

Wchodzisz do gry, odpalasz cheata, podłączasz go do procesu ISS, wchodzisz na jakiś serwer, klikasz - na klawiaturze numerycznej i już cheat działa.

Opublikowano

forum nazywa sie Multi Player Cheats jesli ci sie nie podoba jego tematyka to poprostu go unikaj

Opublikowano

Grałem dzisiaj, tylko na wersji 2 tego cheata, na mpgh jest :D Nie dostałem bana, kicka ani nic, używałem samego ESP więc chyba git, ja bym się tylko bał FairFighta :P

//gif w sygnie

Opublikowano

Co to jest ten cały FairFight?

FairFight jest to antycheat. Gracze ciebie zgłaszają, FairFaight może ciebie sprawdzić i jak masz nielegalny program odpalony to ban bez uprzedzenia.

zawsze mnie respi głąboko pod ziemią pomocy!

Nie może ciebie respić pod ziemią. Być może sam wchodzisz pod ziemię klikając strzałkę w dół. Jeśli jesteś pod ziemią to szybko kliknij 1-2 razy strzałkę w górę i powinieneś być już na terenie mapy :)

Opublikowano

Witam,

Używałem samego ESP przez CE lecz po okolo 30 min PunktBuster wykrywał nielegalne oprogramowanie (CheatEngine) i Kickował ze serwera. W czym może być problem ??

Wpadłem na pomys że moze być implementowane do gry za pomocą skryptu.... Jak to działa ?? Już wyjaśniam ... wklejamy do folderu skrypt najzapewniej w postaci .DLL, oraz folder z zmienionym orginalnym plikiem gry tylko że będzie pokazywał nicki graczy ESP (nie udało mi sie go jeszcze zlokalizować). Sam skrypt z chwila odpalenia gry uruchamiał by zmodyfikowany plik z ESP a reszte pobierał by z orginalnych plików (w przypadku gdyby nic nie znalazł w naszym folderku to by nic nie ruszał).

Plusy:

-Nie używamy żadnych programów do inicjowania oraz ingerencje w gry,

-same pliki gry sa nieruszane wieć skan/lancher nic niewykrywa.

Sama metoda była używana w Vindictus EU z modami w kategorii "Nude Mod" i sprawowała sie wyśmienićie... (jak dobrze pamietam ten .DLL nazywał sie SensApi.dll)

Może ta metoda zadziałała by równeż i w tej grze.

Opublikowano

Witam,

Używałem samego ESP przez CE lecz po okolo 30 min PunktBuster wykrywał nielegalne oprogramowanie (CheatEngine) i Kickował ze serwera. W czym może być problem ??

Wpadłem na pomys że moze być implementowane do gry za pomocą skryptu.... Jak to działa ?? Już wyjaśniam ... wklejamy do folderu skrypt najzapewniej w postaci .DLL, oraz folder z zmienionym orginalnym plikiem gry tylko że będzie pokazywał nicki graczy ESP (nie udało mi sie go jeszcze zlokalizować). Sam skrypt z chwila odpalenia gry uruchamiał by zmodyfikowany plik z ESP a reszte pobierał by z orginalnych plików (w przypadku gdyby nic nie znalazł w naszym folderku to by nic nie ruszał).

Plusy:

-Nie używamy żadnych programów do inicjowania oraz ingerencje w gry,

-same pliki gry sa nieruszane wieć skan/lancher nic niewykrywa.

Sama metoda była używana w Vindictus EU z modami w kategorii "Nude Mod" i sprawowała sie wyśmienićie... (jak dobrze pamietam ten .DLL nazywał sie SensApi.dll)

Może ta metoda zadziałała by równeż i w tej grze.

Nawet dobry pomysł :)

Tylko ja nie jestem twórcą, więc ja tego nie mogę tam wmontować :)

Napisz do Jov'a z forum (źródło w pierwszym poście)

Opublikowano

To może ktoś by się z znim skątaktował ....  co widziałem w tym kodzie to cała filozowia zmontowania orginalnego pliku bedzie ograniczać sie do kulki zman 0 na 1 i odwrotnie.... (twórcy gry niezaszaleli z kodem) a sam skrypt mozna zbudować na bezie togo co podałem tylko żeby dopasować do infestation ....

Opublikowano

Wystarczy zmienić nazwę cheatengine przez Window Title Changer, gram tak już przez 2 dni i działa normalnie ;)

//gif w sygnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...